Radyo TimeRadyo Time

Yöresel lezzetler otellerde daha çok yer alacak

Yöresel yemekleri ve tarımsal ürünleri tanıtmak amacıyla kurulan bir ağ olan Mutfak Mirası Alanya üyesi turistik işletmeler, yeni turizm sezonunda menülerinde Alanya yemeklerine yer vermeye başladı.
Bu haber 376 kere okunmuş.11 Mayıs 2018, Cuma - 12:30

 Alanya Belediyesi’nin yürüttüğü Mutfak Mirası Alanya sisteminin üyelerinden Titan Select Otel yeni turizm sezonu için menülerine gülüklü çorba, talaturlu kuru patlıcan, balık düzmesi, ülübü piyazı, çiğirdik, öküz helvası gibi yöresel yemekleri ekledi. Mutfak Mirası Alanya sistemine üye olarak Alanya kültürünü misafirlerine tanıtmaktan gurur duyduklarını dile getiren Titan Select Otel Yöneticisi Burhan Sili, ‘’Menülerimizde yöresel Türk ve Alanya yemeklerini eklemekten dolayı son derece mutluyuz’’ dedi.
 
 Mutfak Mirası Alanya sistemi koordinatörlerinden Alanya Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuş ise, “Alanya yemeklerini menüsüne ekleyerek tüm dünyaya tanıtmayı amaçlayan Burhan Sili’ye, Aşçı başı Baki Budak’a ve mutfak ekibine teşekkür ederim’’ dedi. Erdoğmuş, Alanya yemeklerinin otel ve diğer turistik işletmelerde daha yaygın olarak sunulması için çalışmalarını sürdüklerini söyledi.

 

Etiketler: Mutfak Mirası Alanya  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 
En Son Haberler

-------------------------------------------------------------------

AnketTümü
Henüz anket eklenmemiş.
haber yazılımı: buki