Gölcük Belediyesi, sağlık bir gelecek için kurum bünyesinde çalışan personele yönelik sigara bırakma eğitimi düzenledi.KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediyesi, hizmet içi eğitim programları kapsamında personeline yönelik “Sigara Bırakma Eğitimi” düzenledi.

Belediye bünyesinde gerçekleştirilen eğitim, Dr. Elif Rüveyda Bayraktar tarafından verildi. Eğitimlerde sigara kullanan personele motivasyonel görüşmeler yapılırken, ihtiyaç duyanlara psikososyal destek sağlandı. Ayrıca ilaç tedavisinden fayda görecek kişiler, gerekli kontrolleri yaptırmaları için Kocaeli’deki sigara bırakma polikliniklerindeki hekimlere yönlendirildi.

Sağlık Bakanı Memişoğlu: "Sağlıkta son 25 yılda Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çok şey yaptık, çok şey ürettik. Daha çok üreteceğiz’’
Sağlık Bakanı Memişoğlu: "Sağlıkta son 25 yılda Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çok şey yaptık, çok şey ürettik. Daha çok üreteceğiz’’
İçeriği Görüntüle

Eğitimde, sigarayı bırakmak isteyenler için önemli bir destek hattı olan ALO 171 Sigara Bırakma Hattı hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

Kaynak: İGF