Adana’nın Ceyhan ve Mersin’in Akdeniz ilçelerinde faaliyet gösteren Tekfen Holding’e bağlı Toros Tarım fabrikalarında işçilerin grevi 56 gündür devam ediyor.

Adana’nın Ceyhan ve Mersin’in Akdeniz ilçelerinde faaliyet gösteren Tekfen Holding’e bağlı Toros Tarım fabrikalarında işçiler, düşük ücrete karşı çıktıkları için 56 gün önce greve gitti. 56 gündür süren grevde işveren ve Petrol-İş Sendikası arasındaki ücret anlaşmazlığı sürüyor.

Kilogram fiyatı 2 TL’ye düşünce dalda çürümeye bırakılmıştı, 320 ton ürün vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı
Kilogram fiyatı 2 TL’ye düşünce dalda çürümeye bırakılmıştı, 320 ton ürün vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı
İçeriği Görüntüle

Ağır sanayide vardiyalı çalıştıklarını belirten ve talep edilen ücretin karşılanarak haklarının verilmesini isteyen işçiler, hak ettikleri ücreti alana kadar grevin süreceğini açıkladı.

Kaynak: İHA